Linda & Mikael – Preview

Nu är det nästan ett dygn sedan jag kom hem från Öland och fortfarande har jag inte riktigt hunnit smälta alla intryck. När jag började bläddra igenom bilderna så ville jag visa det fantastiska slottet där vigseln och festen hölls eller också bilder från familjens sommarställe där alla umgicks och förberedde sig – det var så mycket jag ville visa men istället blev det den allra sista bilden jag tog på Linda och Mikael som för mig sammanfattar allt…


Warning: Undefined variable $temp_year in /home/wwwbrollopsfotog/davidschreiner.com/wp-content/themes/david-schreiner/functions.php on line 76

Blog archives

  • 2018
  • Oct
  • Member of:

   Fallback text
  • Preferred vendor on:

   Fallback text
   Fallback text
  • Fallback text
   Fallback text
  • Published on:

   Fallback text
   Fallback text

  2 thoughts on “Linda & Mikael – Preview

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.