Om mig

Bröllopfotograf David Schreiner

| In English | Auf Deutsch |

Den här delen heter om mig men egentligen borde den nog hellre kallas för om er eftersom det jag gör handlar om er och om ert bröllop – att dokumentera och fånga känslan av er dag på bästa möjliga sätt– tillsammans med er.

För att lyckas med det så tycker jag det är viktigt att vi lär känna varandra – att ni får veta lite om mig och hur jag tänker kring det här med bröllopsfotografering och vice versa.

Jag tycker om att dokumentera livet med en kreativ touch, att sitta i solen och dricka kaffe, att paddla kajak eller åka skidor med mina barn. Jag trivs bra i Sundsvall där jag bor men att resa och speciellt när det gäller att fota bröllop är någonting jag verkligen älskar.

Spontana ögonblicksbilder med glimten i ögat blandat med vackra porträtt – tidlösa, okonstlade och ärliga bilder som man kan titta på om och om igen är det jag vill ge er. Bilder som berättar er historia och skapar minnen som håller i flera generationer. Att låta saker och ting ske i sin naturliga takt – att vara på plats närhelst dessa fantastiska ögonblicken eller det där magiska ljuset infinner sig är enligt mig avgörande för att lyckas med det.

Det är därför jag gärna vill vara med under hela er dag. Börjar förberedelsen klockan åtta på morgonen och festen slutar efter midnatt så finns jag på plats om ni vill att jag är det. Jag kollar inte på klockan och ni behöver aldrig känner er stressade eller obekväma i att fråga om jag kan ta ytterligare ett porträtt eller en till gruppbild på alla släktingar.

Jag finns där.

Om ni känner är inspirerade så är ni välkomna att höra av er till mig för att berätta om er och om era tankar och idéer med ert bröllop. Jag träffar er gärna över en kaffe eller bokar ett skype-samtal för att vi ska kunna lära känna varandra och prata ihop oss lite mer.

Heldagsfotografering från 19.900.- kr.

Individuellt designade webb-bildspel, lyxiga, handgjorda album, förstoringar på exklusivt fine-art papper eller canvas och alla högupplösta, fullt bearbetade bilder på skiva kan beställas som individuellt anpassade paket men även “a’ la carte”. Kontakta mig gärna för en detaljerad prislista.

Jag ser fram emot att höra från er.

Bästa hälsningar,

David

Stolt medlem av:
Brollopsfotografer

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>